Via de mensen van de reclameregie kreeg ik de melding dat de DVD-box van het eerste deel van het tweede seizoen van Glee er zit aan te komen! U weet wel, die TV-serie waarin ze dansen en zingen en nog meer dansen en nog meer zingen.

Ik ben zelf niet zo een grote fan van zulke shows, maar gezien het succes van Glee, ga ik ervan uit dat er heel erg veel fans rondlopen dus bij deze!
Wie maar niet genoeg krijgt van Glee kan nu ook een speciale poster laten maken bij de aankoop van zijn Glee DVD-box. Echte ‘Gleeks’ kunnen vanaf nu de ‘I’m a Gleek’ edition met daarin de officiële DVD-box Glee Seizoen 2 – deel 1 bestellen samen met een officiële 70×100 cm “I’m a Gleek” poster met daarop: jezelf als ware Gleek en jouw favoriete Glee karakter!
Voor deze exclusieve deal, of gewoon om eens te kijken hoe goed jij zou staan op een poster naast je favoriete Gleek, surf naar de Glee België pagina op Facebook en wordt samen met 18.000 anderen lid van de grootste Belgische Glee community.
Check dus zeker en vast hun Facebook pagina! Oh ja, en voor wie al een poster heeft en nog graag een t-shirt van Glee wil – laat in de comments een berichtje achter met een foto van jou op je poster en wie weet win jij wel een Glee t-shirt (2 stuks weg te geven!). Je kan hier je poster aanmaken trouwens ;-).
Los van de gloednieuwe Facebook pagina rond Glee, hebben ze vaneigens ook een YouTube kanaal en een Twitter account waar je terecht kan voor het laatste nieuws!
Succes en vooral, have fun!