Telling stories for a living

Tekenfilm Nostalgie

Het ligt misschien aan mij (ik word oud?), maar die tekenfilms die ze vandaag op TV tonen, kunnen in de verste verte niet tippen aan de tekenfilms die ik in de jaren ’80 voorgeschoteld kreeg (toen vooral op de Franse zenders – Club Dorothée iemand?). Het is allemaal veel te opvallend met de computer gerenderd vind ik. Don’t like it.
Walt Disney hun repertoire was de max: Rescue Rangers, Duck Tales, Gummibears (laatste heb ik trouwens op DVD gekocht),…
Andere klassiekers waren voor mij G.I. Joe, M.A.S.K. (bangelijk speelgoed), Thundercats (met het groeiende zwaart – Thundercats GOOOOOO!) en uiteraard The Mysterious Cities Of Gold!
Die laatste drie, M.A.S.K., Thundercats en Mysterious Cities Of Gold heb ik daarnet op DVD besteld. Alles samen voor nog geen 70€, compleet en pure nostalgie. Ik kijk er nu al uit om die dingen terug te zien, maar ook om ze door te geven aan de “nieuwe” generatie.

4 Comments

 1. Zillox

  Gummy bears are awesome!

 2. saravdv

  Club Dorothé was de max!

 3. thegirlwiththehazeleyes

  Awel, ik maakte mij onlangs dezelfde bedenking… 😉
  Vrouwtje teelepel, Niels Holgersson of zoiets, Ovide, … Oh, nostalgie… 😉

 4. Unexpected

  Met Jacky 🙂 hehe. Waar is de tijd naartoe…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑