Kent u Keenan Cahill? Speciale kerel, rare snuiter die “wereldberoemd” is geworden door zichzelf te filmen terwijl hij muziek lip synced. Die filmpjes gooit hij op Youtube en ondertussen is 50 Cent, Guetta en Katy Perry al in zijn afleveringen verschenen. In levende lijve welteverstaan. Aangezien zijn filmpjes wereldwijd miljoenen hits opleveren, is dat vaneigens gratis reclame voor die artiesten.
Anyway. Samsung heeft ook besloten om er een graantje van mee te pikken en daagt je samen met Keenan uit tot een “staring content”. Om het langst niet knipperen met je ogen dus. Check hier maar eens als je kans wil maken op erg leuke prijzen van, uiteraard, Samsung.

httpv://youtu.be/Dpkh9Amc6iE

Ik ben benieuwd hoe inventief sommigen gaan zijn om toch trachten vals te spelen. CGI, foto’s, Adobe Premiere,… of gaat het gewoon echt eerlijk verlopen? We’ll see, maar lachen doen we sowieso, want alle filmpjes van de deelnemers staan online.