Ondertussen zit het er op, maar de voorbije vier dagen was het Rock Werchter 2011 festival aan de gang. Ik ben naar goede gewoonte ook naar “de wei” afgezakt, zij het maar voor één dagje. Niet omdat ik geen tijd had, maar langer dan één dag kan me echt niet boeien. Vermoeiend. Gedrum. Duur. Stinken. Pijnlijke voeten.
Traditiegetrouw kies ik er dus één dag uit en koop ik een bijpassend dagticket. Dit jaar was dat de eerste Werchter-dag. Linkin Park stond op de affiche en ik wou die mannen altijd al eens bezig zien. I liked it. Ik ben blij dat ik geweest ben en het optreden heeft de verwachtingen ingelost. Anouk was ook niet slecht, maar ik heb ze wel al actiever geweten. Seasick Steve was ook plezant. De rest heb ik niet echt actief meegemaakt omdat de muziek me op die momenten minder kon boeien.
Spijtig van de regen af en toe, maar los daarvan was het een geslaagde daguitstap :-). Spijt van de andere dagen? Misschien had ik Coldplay wel eens live willen zien. Maar er moesten keuzes gemaakt worden en Coldplay komt toch om de twee jaar langs ;-).
Binnen drie weken naar Zeebrugge afzakken voor Bon Jovi en halverwege augustus de Foo Fighters meepikken op Pukkelpop.