Telling stories for a living

MSDN

Deze week een leuke verrassing in de elektronische brievenbus gekregen: een MSDN account van Microsoft, gesponsord door de werkgever. Tot voor kort had ik al TechNet, wat eigenlijk voldoende was voor mijn noden, maar vanaf nu heb ik de volledige MSDN toegang wat eigenlijk identiek is aan TechNet maar dan mét de developement tools er ook bij.
En voor al wie hiervan niet begrepen heeft: TechNet en MSDN zijn “abonnementen” van Microsoft waarmee je toegang krijgt tot alle software van Microsoft. Zeer handig wanneer je labs opzet, demo’s voorbereid of gewoon je eigen werkstation van de meest recente versies wil voorzien ;-).
Enige nadeel: het betreft een digitaal abo, wat wil zeggen dat je al de software moet downloaden en niet op CD/DVD toegestuurd krijgt. Met andere woorden: mijn maandelijks volume gaat eraan geloven ;-).

2 Comments

  1. Wim

    Zo’n ‘fysiek’ abonnement is ook niet alles hoor, dat neemt bijzonder veel plaats in 😉

  2. Unexpected

    Ja, maar dan heb je beide zeker? Dan heb je de media voor als het snel moet gaan en je niet eerst wil downloaden en de downloads voor op verplaatsing of voor snelle updates.
    Nadeel is wel die administratie inderdaad…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑