Telling stories for a living

VCAP-DCD Béta Examen

Gisteren kreeg ik een mailtje van VMWare Certification dat ik het VCAP-DCD béta examen mag afleggen. Voordeel: je betaalt slechts 50% van de normale kostprijs en je bepaalt voor een deel mee hoe het uiteindelijke examen eruit zal zien. Nadeel: ik ben nog niet echt voorbereid op dat examen en ik moet mijn examen afleggen tussen 8 en 12 november! Dat is dus binnen twee weken!
Een ander nadeel is dat ik op hun website geen test-centrum kan vinden in België dat klaar is voor de VCAP examens. Bij België staat er “Coming Soon”. Idem ditto voor Nederland. Enkel Frankrijk en Duitsland hebben al een test-centrum klaar blijkbaar (van onze buurlanden welteverstaan). Als ik dus wil deelnemen, zit er niets anders op dan een roadtrip van drie uur te ondernemen.
Ik ga er nog eens over nadenken. Wat zou u doen?

4 Comments

 1. Wim

  Is het resultaat van zo’n beta examen evenwaardig aan het resultaat van een gewoon examen? Just wondering.

 2. Unexpected

  Jep, die resultaten zijn evenwaardig. Je moet gewoon langer wachten op de uitslag omdat ze alle resultaten vergelijken. Daaraan bepalen ze hoeveel je moet hebben om te slagen en daarop baseren ze dan of ik er zelf door ben of niet 🙂

 3. gert van gorp

  Ik heb het beta examen geboekt in NL nu donderdag 11 nov.
  Gert

 4. Unexpected

  Ah heeft NL wel al een training center klaar voor VCAP? De laatste keer dat ik op Pearson Vue keek, stond er “coming soon”.
  Waar ga je juist? Al genoeg gestudeerd 🙂 ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑