Telling stories for a living

VMWorld Europe 2010

Ondertussen is VMWorld Europe 2010, dat plaatsvond in Kopenhagen, alweer enkele dagen aan ons voorbij en ben ik veilig en met een koffer vol vergaarde kennis terug in ons Belgenlandje. Over de sessies die ik heb bijgewoond, volgt er een van de komende dagen een gedetailleerde blogpost waar ik jullie mijn bevindingen en notities met plezier zal doorspelen.
Over VMWorld op zich kan ik erg kort zijn: serieus voor herhaling vatbaar! De organisatie is voortreffelijk, de cathering is meer dan in orde en de technische dieptegang van de sessies was verrijkend. En dan heb ik het nog niet over de labs die je kon doen! Er zijn gedurende de vier dagen VMWorld net geen 6000 labs gedaan, wat toch wel een serieus aantal is als je het mij vraagt! Zelf heb ik er een vijftal gedaan en ik heb enkel spijt dat ik er niet nog meer heb kunnen doen :-).
Kopenhagen was ok, maar ik had er meer van verwacht om eerlijk te zijn. Mijn bezoekje aan Stockholm heeft meer indruk nagelaten en ik denk dan ook niet dat ik op eigen initiatief naar Kopenhagen zou afzakken.
Ah ja, er waren ook wel enkele feestjes waar we naartoe gingen en die waren allemaal vetjes! Alleen spijtig dat je daags nadien altijd vroeg uit de veren moet om de eerste sessies mee te pikken… Na een paar dagen kruipt dat in je kleren, trust me ;-). Ofwel word ik een dagje ouder…
Anyway – VMWorld Europe 2011: count me in (althans als het van mij afhangt).

2 Comments

  1. Eric

    Kopenhagen heeft bij mij een veel grotere indruk nagelaten dan Stockholm ! Ben je lang in Kopenhagen gebleven, het is echt een heel mooie stad, ik ben na VMWorld nog 3 dagen langer gebleven…

  2. Koenie

    Vandaag gehoord dat U daar natuurlijk ook was. ik vermoedde het al. Ik moet nog even checken wat de laatste nieuwigheden zijn. Een ex-collega is nu bij VMware gaan werken.
    Groeten,
    Koenie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑