Allereerst mijn beste wensen voor het nieuwe jaar! Een goede gezondheid en natuurlijk voorspoed in alles wat je onderneemt, is het minste dat ik iedereen kan toewensen (inclusief mezelf ;-)). Ondertussen zijn we al aangekomen bij de derde dag van het nieuwe jaar en morgen valt het laatste puzzelstukje terug in zijn plaats, want morgen begin ik terug met werken na een zalige veertiendaagse vakantie. Het heeft deugd gedaan en ik heb er van genoten, maar aan de andere kant ben ik ook blij dat ik er terug kan invliegen. Niet lang genoeg kunnen uitrusten is niet fijn, maar te lang is ook niet ideaal – twee weken blijken mijn “sweetspot” te zijn.
Op gebied van “goede voornemens” ga ik niet teveel hooi op mijn vork nemen. PrivĂ© gaat alles redelijk volgens plan en is mijn goed voornemen dat ik ga trachten gezonder te eten. Op professioneel gebied wil ik me in 2010 nog meer verdiepen in virtualisatie en zou ik durven overwegen om mij op te focussen op het behalen van het VMWare VCDX statuut, al is dat een serieus grote stap voorwaarts ten opzichte van het VCP statuut. Maar je moet doelen uitzetten in het leven, dus bij deze…
Verder hoop ik dat het bouwproject naar wens verloopt, maar daarvoor verwijs ik graag naar de subsite met het bouwdagboek, kwestie van alles een beetje gescheiden te houden nietwaar?
2010 is begonnen en we gaan serieus gas geven!