Telling stories for a living

VMWare vSphere 4 Song

Aangezien ik tegenwoordig veel bezig ben met VMWare en jullie dan ook op regelmatige basis bestook met blogposts, wordt het eens tijd dat ik een summiere uitleg geef van wat die “vSphere” nu eigenlijk is. Onderstaand videoclipje / liedje geeft een beknopte samenvatting en het is nog geestig ook. De artiest maakt trouwens elke dag een nieuw liedje rond een of ander onderwerp.

httpv://www.youtube.com/watch?v=9o_JSpw0XAI

2 Comments

  1. pvw

    great 😉
    Wij bieden VMware diensten aan, maar ik denk toch niet dat ik dit voor mijn klanten ga zingen 😉
    Ik zal het zo wel proberen uit te leggen.

  2. Unexpected

    Haha ja 🙂 het zou wel eens iets anders zijn he Peter 😉 ik zou het origineel vinden als je zo binnenvalt (en niet vergeten – “pics or it didn’t happen”)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑