De mannen van Enchant√© hebben mij vandaag op de hoogte gebracht van een nieuwe en leuke wedstrijd waar zoals gewoonlijk leuke prijzen mee te verdienen vallen. Deze keer gaat het over een wedstrijd van de mensen van Eurostar waarmee ze hun 15-jarig bestaan in de verf willen zetten. Er wordt een trein ingelegd waarin er maar liefst 750 “Eurostar groentjes” oftewel mensen die nog nooit met de Eurostar naar Londen zijn gereisd, mee ontgroend worden. Ze werden geselecteerd met behulp van verborgen camera filmpjes enz en de wedstrijd die voor ons nog open staat is de volgende: je kan deze mensen uitwuiven, een fijne reis wensen,… met behulp van een zelfgemaakte videoboodschap.
De leukste filmpjes worden beloond met een duo-ticket heen en terug naar Londen met de Eurostar. Kwestie van de London Virgins gezelschap te houden ;-).
Waar wachten jullie nog op? Haal die FlipHD, D90, VadoHD, iPod Nano,… boven, bedenk een leuke goodbye boodschap en misschien kan je zelf ook mee!