… on Unexpected.be.
Vorig weekend was een verlengd weekend (althans voor mij), maar dat wil zeker en vast niet zeggen dat ik veel tijd gehad heb om me te vervelen, integendeel. Vrijdagochtend doorgebracht in het ziekenhuis (niets ernstig, het was zelfs niet voor mezelf) en in de namiddag een beetje bezig geweest met mijn nakend examen (meer daarover later) en daarna richting boekhouder voor het jaarlijks bezoekje.
Zaterdag stond in het teken van het bouwproject (badkamer & vloeren om precies te zijn) en ‘s avonds hebben we er een gezellig onderonsje van gemaakt met enkele ex-collega’s / vrienden in restaurant Halifax. Zondag was het Formule 1 en na een snelle stop bij DSM Keukens was ook die dag voorbij en was het weekeinde alweer voorbij.
Op zich niet zo erg, ware het niet dat mijn to-do lijstje alleen maar blijft aangroeien in plaats van in te korten: VMWare omgeving, studeren, foto’s importeren en bewerken, afspraken regelen voor het bouwproject en als er na al dat nog een beetje tijd overblijft, dan spendeer ik die graag aan TV-series inhalen, bloggen, mijn uit de kluiten gewassen feed-reader bijlezen, mijn achterstand op vlak van lectuur inhalen,… kortom veel te veel om op te noemen.
Maar ik amuseer mij nog steeds en zolang de fun er in zit, is het allemaal dik in orde!