Gisteren stond er een pakketje van Doggybites (beter gekend als het bedrijf achter Adhese/Enchante, dat instaat voor o.a. de reclame die u rechts op dit blog kan aanschouwen) klaar op de keukentafel. Ik had geen mailtjes gekregen rond een of andere actie, testgroep,… noem maar op, dus ik had geen flauw idee over wat er in het toch wel zware doosje zou kunnen zitten.
Met de nieuwsgierigheid dat een kind tentoonstelt als Sinterklaas langsgeweest is, ging de doos aan een razend tempo open. Groot was de verbazing toen ik twee leuke kopjes vond en enkele pakjes koffie van Nescafé. Naast al dat moois en lekkers zat er ook een klein boekje in de doos met uitleg over een nieuwe wedstrijd / campagne die Nescafe op poten stelt: ontwerp je eigen kopje en maak kans op VIP tickets voor culturele events. De hoofdprijs zijn twee vliegtuigtickets met bestemming en data naar keuze notabene, een serieus mooie prijs denk ik dan. Met andere woorden, rep u naar hun site en speel mee, per slot van rekening hebt u niets te verliezen en veel te winnen ;-).
En de koffiesmaken die ze in de doos gestoken hebben? Wel, op dit moment staat er een tasje op mij te wachten… zodra ik een paar smaken heb mogen ervaren hoort u er meer over.
Merci Doggybites, merci Nescafe. En santé!