Telling stories for a living

Project Natal

Nintendo Wii aanhangers en vrienden, hou u vast aan de takken van de bomen, want bij Microsoft hebben ze een nieuwe add-on gemaakt voor de XBOX360 die ruiten gaat inslaan: Project Natal is in the house!
Waarbij je bij de Wii kan tennissen, gamen, vechten,… met behulp van de controller je die in je hand houdt terwijl je je “moves” maakt, dumpt Microsoft die controller volledig in Project Natal. Het systeem gebruikt een 3D camera waarmee het niet alleen je handen of je gezicht kan herkennen, maar je volledige lichaam! Verwacht je dus aan een console die zijn gebruiker herkent, interageert en zich dus compleet kan aanpassen aan de persoon of personen die voor hem staan.
De beste introductie is het demo filmpje van Microsoft zelf op Youtube, maar ook hun presentatie op E3 is serieus impressionant als je het mij vraagt! Bekijk vooral de laatste 20 minuten van de video als je geen tijd / zin hebt om de ganse reportage te bekijken en prepare to be amazed! De interactie met Milo, het virtuele jongetje vond ik trouwens serieus “wow”.
Project Natal mag snel in de winkels opduiken, want ik weet 200% zeker dat ik me er eentje zal aanschaffen.

1 Comment

  1. Junni

    En hopelijk snel een preview/review op X-Power.be!
    Het ziet er inderdaad zéér leuk uit. Gaming at the next level zou ik zeggen.
    Junnis laatste blog post..Mac OS X 10.5.7 update van Apple

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑