Telling stories for a living

Fly De Winne, Fly!

Keek u vandaag ook live naar de lancering van onze Belgische astronaut Frank De Winne? Ik anders wel en ik vond het best indrukwekkend. Als je daar zo eventjes stil bij staat, dan besef je toch wel hoe “zot” dat allemaal wel niet is he… met drie man in een veredeld biervat zitten met onder u een paar duizend kilo springstof en zo vertrekken naar een luchtledige ruimte rond Moeder Aarde, op zo een dikke 200km van de begane grond.
Straffe mannen, die astronauten. Vrijdag via NASA TV meekijken naar de “docking” tussen hun biervat en het ISS. Go Frank, go!

1 Comment

  1. Junni

    Echt geschift als ge bepaalde ‘facts’ leest: ISS vliegt op +300km hoogte, tegen +20000km/h….ik dacht dat ze op een 90 minuten de aarde rond waren en opnieuw een zonsopgang te zien krijgen, daar hoog boven in de ruimte.
    Junnis laatste blog post..Mac OS X 10.5.7 update van Apple

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑