Jep, morgen is het een feestdag wat zoveel betekent als een dagje thuis! Vrijdag is echter opnieuw een werkdag (op het vorige job deden we steeds de brug, nu niet meer… toch een nadeel aan de nieuwe job gevonden ;-)), maar op zich vind ik dat niet zo erg want ik vermoed dat het niet erg druk zal zijn @ work, waardoor ik meer tijd heb om in alle rust mij te concentreren op mijn zelfstudie.
Wat ik ga doen met de extra rustdag? Rusten. Ik ben redelijk moe en met al dat bank-shoppen en keukens kiezen heb ik het gevoel dat ik door de dagen zoef aan lichtsnelheid – effe vertragen en tot stilstand komen is dus welgekomen. En wat beter dan een BBQ op het terras in combinatie met een flesje wijn of cava om de middag mee door te brengen… alleen hopen dat het goede weer van vandaag, morgen ook present geeft.
Geniet van uw rustdag / extra lang weekend, ik ga hetzelfde doen. Tussen rustpauzes door komt u mij hier wel tegen (of hier).