Telling stories for a living

After The Weekend

Workweek is a go! Jawel, vrijdagavond ben ik rond een uur of elf thuisgekomen van Zweden (which was pretty fun to be honest, ook al heb ik maar een paar uurtjes in de stad kunnen rondlopen – het smaakt naar meer) en eerlijk gezegd was ik redelijk kapot. Zaterdagmorgend moest ik er alweer vroeg uit wegens afspraak bij de bank. In de namiddag nog een paar winkels gedaan (nieuwe riem & polo rijker – woohoow) en ‘s avonds een paar films gaan huren: Babysitters en Die Welle. Beide goed te noemen, met een voorkeur voor Die Welle. Check de besprekingen op IMDB, maar als je Das Experiment een goede film vond, dan is Die Welle ook een aanrader.
Zondag = chilldag en dus zijn de auto’s grondig gekuisd, zowel vanbinnen als vanbuiten. En aangezien ik dat “met liefde” doe (ik was graag auto’s, don’t ask me why maar dat werkt relaxerend op mij), heb ik mezelf daar de ganse namiddag mee kunnen entertainen. ‘s Avonds nog wat TV gekeken (al is er niets op buiten re-runs van CSI!!) en dan was het alweer gepasseerd, dat begeerde weekend.
Wat heeft u gedaan? Toch van de zonnestralen genoten hoop ik? Ja?

3 Comments

 1. evita

  Ik heb hier ne zeer vuile auto voor de deur staan :p Zeeeeer vuil 🙂 hint, hint
  evitas laatste blog post..‘T moest er eens van komen

 2. Unexpected

  Merci Evita 🙂 op u kan ik altijd rekenen 😉

 3. Junni

  Zaterdagmiddag voor de eerste keer buiten op de gravel gaan tennissen in het eigen clubje in Diest. ‘s Avonds naar de neef in Borsbeek gereden om nog wat verder aan de trouwuitnodigingen te werken en daarna naar de Metropolis gebold en “Knowing” gaan zien. Goeie film, enkel het einde hadden ze nu toch anders kunnen aanpakken, maar goed.
  Junnis laatste blog post..Wilson to the rescue

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑