Vorig weekend was het de Back To The 90ies party van MNM waar ik via de mannen van Zattevrienden.be gratis naartoe kon gaan. Zo gezegd, zo gedaan en na de wagen geparkeerd te hebben (5€!) moesten we langs de achterkant van het gebouw binnengaan (serieus “Uninvited” gevoel – cool) waar we na het obligatoire polsbandje vrij spel kregen in de catacomben van het Sportpaleis te Antwerpen.
Gratis naar het toilet geweest en dan een beetje rondgezwerfd, de juiste weg zoekend richting “zaal”. Onderweg nog Robin S. tegen het lijf gelopen en uiteindelijk uitgekomen achter de P/A. Nice. En niemand van de security die ook maar vroeg wat ik daar eigenlijk deed, terwijl mijn polsbandje onder de mouw van mijn hemd verstopt zat!
Swat! De party was best ok zeg ik u. Veel klassiekers van “vroeger” terug gehoord, sommigen nog vers in het geheugen, anderen al lang vergeten maar desalnietemin een toffe herontdekking.
De live-acts waren maar “zo-zo” en het werd eigenlijk heel duidelijk dat de meeste van die gasten nooit grote zangtalenten geweest zijn (en zullen worden). De enige die iets of wat konden zingen waren Robin S. en Haddaway. Eventueel wil ik de mystery guest van de avond, Alana Dante, het voordeel van de twijfel geven (en het feit dat die juffrouw ooit in een pornofilm meegespeeld heeft, verhoogt haar cool-gehalte drastisch ;-)). En ja, ik heb die film gezien. Niets spectaculair, maar ja…
De prijs voor de slechtste act gaat met spijt in het hart naar 2 Fabiola. Pat Krimson heeft het niet meer… zijn nieuwe zangeressen nog veel minder. Hell, ze raakten zelfs met moeite boven de muziek uit! Zohra, we miss you babe!
Maar ik heb mij goed geamuseerd en was pas tegen 6u ‘s morgens veilig thuis. Dan mogen we niet zeggen dat het niet goed was me dunkt.
Check de Flickr foto’s voor een paar sfeerbeelden, geschoten met de iPhone.