Telling stories for a living

Ghostbusters

Wie kent ze niet? De vier coole kerels die met behulp van geschifte, maar superbe uitvindingen zoals ghost-traps, lasterguns die via een nucleare rugzak/kerncentrale gevoed worden New York City volledig spookvrij maken.

Ghost Busters I

Voor mij zijn deze films jeugdcentiment (ik heb de tweede film nog in de cinema gezien als ik me niet vergis) en mits enig speurwerk kan je ze op DVD bestellen voor minder dan 8€ per stuk: mooi opgekuisd, gedigitaliseerd, misschien een paar extra’s en de kans om nog eens terug te gaan in de tijd en mee te leven met hun ghostbustin’ avonturen. Rock on!

Ghost Busters II

Met ander woorden: ik heb nog eens geld uitgegeven aan een paar DVD’s. Ik heb ook het eerste seizoen van Desperate Housewives besteld (nooit gezien, maar veel goeds over gehoord dus we gaan dat is proberen) en een 2-for-1 DVD box met daarin Hitch en The Pursuit Of Hapyness – twee Will Smith kaskrakers die ik allebei gezien heb, maar zo leuk v(o)(i)nd dat ik ze wel op DVD wil.
En zeg nu zelf, 8€ voor twee DVD’s is niet veel. Daar kan je ze met moeite voor downloaden via de illegale distributie…
Genoeg filmplezier om de komende weken geen moment van verveling te kennen dus.

3 Comments

 1. Junni

  Nostalgie alom met die films! Lang geleden dat ik ze nog eens gezien heb 🙂
  The Pursuit Of Hapyness heb ik nog niet gezien, voor de rest alle Will Smith films gezien denk ik. Onnodig om te zeggen dat ik hem graag zie spelen.
  Junnis laatste blog post..Een nieuwe iPhone bezitter in het gezin

 2. georgina

  Ghostbusters, dat was geekinees avant la lettre. Ik was toen 12 jaar en wij vonden dat ongelofelijk cool.
  If there’s something strange
  in your neighborhood
  Who ya gonna call?
  GHOSTBUSTERS
  If there’s something weird
  and it don’t look good
  Who ya gonna call?
  GHOSTBUSTERS
  I ain’t afraid of no ghosts
  I ain’t afraid of no ghosts
  If you’re seeing things
  running through your head
  Who can ya call?
  GHOSTBUSTERS
  An invisible man
  sleeping in your bed
  Who ya gonna call?
  GHOSTBUSTERS
  georginas laatste blog post..Loopkwaaltjes

 3. Unexpected

  Ik was er maar 3 bij de eerste (logischerwijs toen niet gezien ;-)) en 8 bij de tweede en zelfs ik herinner me die “nostalgie” als zot 🙂 good old days 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑