Telling stories for a living

Batibouw '09

Vrijdag was ik met verlof en heb ik een bezoek gebracht aan onze grootste (en enige?) bouw/woon beurs van het land: Batibouw. Aangezien ik op zoek ben naar een woonst, leek dit mij een geschikt plan (zeker niet in het weekend gaan wegens massa’s volk!) en achteraf bekeken moet ik mezelf gelijk geven. Veel (te veel soms) leuke projecten gezien, toffe badkamers, zalige Amerikaanse frigo’s van 7000€ en meer, zonnepanelen, nieuwbouw, renovatie,… genoeg om mij te komende zes maanden te doen verdrinken in ideeën en mogelijkheden.
Gisteren al eens met de wagen “on-site” geweest bij enkele projecten en er is potentieel. Het budget is toereikend en de ligging is in orde. Alleen nog die beslissing nemen, een beslissing waar je de komende 20-30 jaar toch wel aan vasthangt hé.
Wordt zeker en vast vervolgd…

6 Comments

 1. Junni

  Amai, dan zijt ge wel snel op iets gebotst vind ik. Al zal uw budget iets hoger liggen dan dat van mij (en Kaatje). Keep us informed!
  Junnis laatste blog post..Audi A3 definitief de deur uit

 2. Unexpected

  Of ik kijk in minder dure gebieden 🙂 Leuven en omstreken is redelijk “expensive” te noemen he… :’-(

 3. Junni

  Indeed, prijzen liggen hier behoorlijk hoog. Maar veel verder moeten we niet gaan, als we rekening willen houden met de werklocatie.

 4. Unexpected

  Mja weet ge… bv. vanuit Mechelen naar Leuven zou ook goed gaan he, want je rijdt altijd tegen de file in dan… om een voorbeeld te geven.

 5. Dirk

  Hoe spreek je dat uit : ideëen ?

 6. Unexpected

  @ Dirk 🙂 I stand corrected 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑