Telling stories for a living

Windows 2008 Server R2 + Hyper-V R2

Deze week ga ik mij eens wat meer verdiepen in Hyper-V R2 (Live Migration!) en de nieuwste bèta van Windows 2008 Server R2. Ik heb op de Technet site een interessant artikel (via Arlindo) gevonden om het deployen van virtuele machines volledig te automatiseren en dat is exact wat ik ga trachten te verkrijgen. Kortom: VMWare launchen en images van OS’es installeren.
Kwestie dat ik wat hands-on expierence heb alvorens ik drie dagen op de TechDays ga rondlopen in Antwerpen. Ik heb trouwens gelezen dat de bekende user-groups zoals Pro Exchange en WinSec om er twee te noemen hun eigen stand hebben. Allen daarheen!

2 Comments

  1. Tom Mertens

    Veel leerplezier in afwachting van de TechDays… Tot dan! 😉
    Tom Mertenss laatste blog post..Evaluate Windows Internet Explorer 8 RC1

  2. Unexpected

    Geef je zelf ook demo’s Tom? Kijk er al naar uit in ieder geval!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑