Telling stories for a living

All Work, No Play

Beter kan ik de voorbije dagen niet omschrijven denk ik. Met “work” bedoel ik niet zozeer “het” werk, maar ook alles wat daarnaast op de agenda staat. De voorbije dagen waren dagen waar ik gemiddeld 11u van huis weg was, en dan kom je ‘s avonds thuis en ben je zo moe dat je ofwel in slaap valt ofwel zoals een zombie rondloopt.
Maar het is voor “a greater cause”. Voorlopig zeg ik nog niets, want dit blog is helemaal niet zo anoniem als het ooit geweest is, maar de komende weken zal ik er no doubt meer over kunnen vertellen. Laat ons het kort houden door te zeggen dat de toekomst er rooskleurig uit ziet en dat ik vooruitzichten heb die mij gaan challengen op een manier die ik al een tijdje niet meer gehad heb.
In ieder geval heb ik alvast één ding bevestigd gezien: six degrees of separation is bull shit. Yep. Volgens mij zijn het er maar drie of zo! Hehe. Netwerken zoals Facebook en LinkedIn brengen de mensen allemaal dichter bij elkaar en dan leg je veel sneller de link met derden. Vroeger was het allemaal anders, maar volgens mij niet beter (om niet in de standaard catchphrase te vervallen). Integendeel. Vandaag de dag hebben we veel meer middelen ter beschikking om ons doel te bereiken. Meer wapens maakt de oorlog daarom niet makkelijker, integendeel zelfs, want die wapens snijden aan weerskanten. Maar als je je wapens goed gebruikt, kan je een tactisch voordeel in de hand werken en uw slag slaan. Jep.
Economische crisis? Maybe. Maar tot nu toe merk ik daar eerlijk gezegd niet veel van. Integendeel. Ik zou bijna denken dat onze bedrijven goed bezig zijn.
Later meer.

2 Comments

  1. Junni

    Daar ben ik volledig met akkoord, vooral het laatste. Op het werk zijn er nog een heleboel nieuwelingen bijgekomen, en ook bij CryptoNet hebben we het druk genoeg…om niet te zeggen dat het nog nooit zo druk is geweest.
    Junnis laatste blog post..Website not found by Google

  2. Unexpected

    Indeed. Ik heb ook nog nooit zoveel vragen en telefoontjes gekregen zoals nu… ofwel is dit een voordeel aan in de IT zitten?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑