Telling stories for a living

Drie-En-Een-Half

Zoveel dagen moet ik komende week werken. Morgen maandag, ga ik maar een half dagje naar Brussel om in de vroege namiddag op “gesprek” te gaan in verband met die toekomstperspectieven waar ik het eerder deze week over had. Daarna gaat de reis richting Edegem voor nog meer gesprekken, eveneens in het kader van mijn professionele toekomst. Als er daarna nog tijd overblijft kan ik misschien nog een kaart van het Autosalon gaan verzilveren, we’ll see. Dat laatste is een nice-to-have maar geen must-have.
Dinsdag wordt een gewone werkdag waarbij ik ‘s avonds nog op de baan ga moeten om de snowboards op onderhoud te brengen (kwestie dat er een supergoede waxlaag op zit en we goed glijden) en daarna zal het al laat genoeg zijn om achter de Mac te kruipen en nog wat online werk te verzetten (of een filmpje opzwieren?).
Woensdag zal eveneens een normale dag worden waar ‘s avonds nog ruimte is om een “raincheck” te inkasseren van vorig weekend. Yep @Junni., this one is for you ;-).
Donderdag is mijn laatste werkdag van deze week (en de week die volgt) en die zal gevuld worden met de laatste loodjes bij elkaar brengen: de bagage al rustig aan klaar maken, dubbelchecken dat alles wat mee moet wel degelijk aanwezig is, losse eindjes aan elkaar knopen zodat alles afgesloten is alvorens we vertrekken,… kortom nog genoeg om de avond vol te krijgen.
Vrijdag = begin van het verlof. Eerst en vooral uitslapen zodat ik er fris bij sta. Daarna naar de winkel om alle etenswaren / drankvoorzieningen aan te kopen voor op reis, de snowboards gaan ophalen, de bagage finaliseren en de auto vullen. En daarna is het een avond zoals anders. Eten, TV-kijken / film zien, beetje internet,… en misschien iets vroeger dan gewoonlijk (lees: voor middernacht) naar bed, want vrijdagnacht rond een uur of drie vertrekt de eerste helft snowboarders / skiërs (waar ik dus bij hoor) richting de Franse Alpen.
Een goed gevulde week dus. Het zal rap gaan en voor ik het weet zit ik met mijn board “strapped” onder mijn voeten de ene helling achter de andere te verkennen. Goede vooruitzichten dus.

1 Comment

  1. Junni

    Het gaat tijd worden dat ik die blogpost kan lezen! En zit het fixen van de comment RSS ook maar op uw takenlijstje 🙂
    Het autosalon dit jaar is tof om eens door te wandelen. Ik ben vrijdag een kijkje gaan nemen en ben even blijven plakken bij Audi en BMW. Vooral bij Audi zijn de Q5 en de nieuwe S4 Avant de aandachtstrekkers. Bij Mercedes staat nog een limited edition van de SL 63 AMG…knap spel.
    Voor mij dit jaar geen skivakantie jammer genoeg. We gaan wel een weekje naar het huis in Frankrijk, maar voor de rest wordt het sparen voor het grote feest in augustus. Volgend jaar uiteraard terug skivakantie, want dat is toch iets dat ik niet teveel wil missen.
    Junnis laatste blog post..Website not found by Google

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑