Telling stories for a living

Talks

Ik had gisteren al gezegd dat ik gisteren een fijn en constructief gesprek heb gehad waar ik nu op feedback van wacht, maar in tussentijd heb ik vandaag een ander telefoontje gekregen, eveneens voor een uitnodiging tot gesprek. Tof! Volgende week afgesproken om te meeten, en ik kijk er eerlijk gezegd al naar uit. Later meer info over het hoe en het waarom.
Daarnaast heb ik gelezen dat Steve Jobs wegens gezondheidsredenen zijn job als CEO al tot juni aan de kapstok hangt. De vraag is of hij zijn job nog terug oppikt… we’ll see. Snow Leopard staat ook voor de deur (Mac OS X 10.6) en zal hoogst waarschijnlijk een GUI update krijgen (codenaam: Marble) die er gelikter uitziet dan de Aqua interface die ondertussen al een jaar of 8 meegaat.
What else is new? Vandaag heb ik Ubuntu opgezet in Parallels en dat ging “as expected” even simpel als onder VMWare Workstation. Ik ben bezig mijn Linux/UNIX skills naar een hoger niveau te tillen en ik heb geen zin in een extra PC met een *NIX variant dus virtualiseren is de boodschap en Ubuntu vind ik een knap OS waar ik al ervaring mee heb dus ja. Makes the choice easier. Tip voor Ubuntu gebruikers: check the Dust skin. Veel knapper dan de standaard GUI!

3 Comments

 1. Junni

  Dust skin installed! Veel succes met de zoektocht naar een nieuwe job trouwens….maar met uw kennis zal dat geen probleem zijn 😉
  Junnis laatste blog post..Website not found by Google

 2. Unexpected

  Knappe skin hé? Heb ze zelf ook gevonden in google reader maar weet niet meer waar :-s ja zoektocht is aan de gang, er is geen haast bij dus netjes alles afwegen en afchecken natuurlijk. En kennis heb je nooit genoeg notabene 😉 maar dat moet ik u niet uitleggen!

 3. Junni

  Ja, skin is echt knap. Collega passeerde en vroeg al direct of ik mijn theme aangepast had…dus het valt op 🙂
  Kennis hebt ge inderdaad nooit genoeg: blijven bijleren, uitproberen & testen, en leren uit uw fouten. That’s the way we go! 🙂
  Junnis laatste blog post..Website not found by Google

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑