Telling stories for a living

Lompigheid

Gisteren een serieus staaltje lompigheid op mijn curriculum bijgezet. Ik stap ‘s morgens uit mijn auto met mijn iPod Touch in mijn hand en wat doe ik… ik laat het ding uit mijn handen vallen! Pardoes de grond op, op een miniscuul krasje niets van schade, maar hij doet het niet meer. Eerst ging hij nog, maar moest ik een paar keer duwen op de knopjes om het scherm te activeren…
Ik dacht, ik reboot de iPod en alles komt goed. Niet dus. Het ding is niet meer op te krijgen, zelfs niet wanneer het aan de computer hangt.
Morgen = vakantiedag dus ik ga is naar de Apple Store lopen en kijken of het te herstellen is…
Lomp zijn, soms kan ik er wel wat van.

2 Comments

  1. Jan

    Bij mij ist lang geleden, maar ik ben ook wel een expert, op mijn vorige ipod ben ik keihard gaan zitten, scherm totaal stuk :p
    Jans laatste blog post..Saint Nocholas brought me a Bold!

  2. Unexpected

    Pijnlijk he… anyway ik hoop dat de kosten meevallen 🙂 en anders heb ik een goed excuus om een iPhone 3G te bestellen 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑