Telling stories for a living

XBOX360 Nieuws

Twee nieuwigheden te melden op XBOX360 vlak (buiten het feit dat eind deze maand de nieuwe GUI uitkomt vaneigens!):

 • Er komt een set van 80€ met daarin een Gold abo op de Live!, een headset, een schijf van 60GB en een netwerkkabel – alles wat de arcade versie mist t.o.v. de standaard editie dus.
 • Er komt geen prijsverlaging meer voor de feestdagen – spijtig maar aangezien de prijs nu wel scherp is, was dit te verwachten.
Dus mensen, als de bliksem een XBOX360 in huis halen en wel snel :-). En voeg me dan gerust toe aan uw vriendenlijst om eens tegen elkaar te kunnen gamen natuurlijk.

3 Comments

 1. Junni

  De set zou 79 euro gaan kosten, en geen 80 euro 😛
  Bron: http://www.x-power.be/?act=nieuws&content_id=8912&game_id=300
  Ik zou eerder voor een Elite gaan dan denk ik, ineens 120 GB (niet dat ik dat nodig heb, maar kom) en een lekker design dat knap staat bij de recentere tv toestellen.

 2. Unexpected

  Och hier 🙂 muggenzifter 🙂 hehe.
  Ik heb een schijf van 20GB en die is ook ruimschoots voldoende… de enige reden dat ik denk dat groter nuttiger kan zijn, is als je veel games naar de hdd wil kopieren met de nieuwe GUI die er aan komt, maar in de praktijk vermoed ik dat ik dat alleen met de 2-3 games doe waar ik op dat moment mee speel…
  Unexpecteds laatste blog post..XBOX360 Nieuws

 3. Junni

  Yup, ik kom ook nog toe met de 20GB, al heb ik niet zoveel meer over en heb een hele tijd geleden mijn demo’s wel eens moeten opkuisen. Wat extra GB’s kunnen dus geen kwaad, maar een echte noodzaak is het niet momenteel, aangezien de gaming uurtjes per week gereduceerd zijn van 1 naar 0 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑