Telling stories for a living

Traktor Pro

De DJ’s onder ons hoeven geen uitleg en kennen Traktor zonder twijfel. Voor al de rest: met deze software kan je dingen verwezenlijken die menig top DJ’s met enkel platen nooit zullen kunnen doen. En het gaat verder: Traktor kan ook met “echte” vinyl werken. Jij manipuleert de plaat en Traktor zal het digitale muziekbestand op een gelijke manier manipuleren – waardoor jij als DJ dus in feite de mp3 controleert met je handen op de vinyl. 
Final Scratch heet dat systeem en veel grote namen werken er mee (op I Love Techno gebruiken ze het bijna allemaal om maar een voorbeeld te geven), maar voor de thuisgebruiker is het er misschien een beetje over om 600€ uit te geven voor de software + controller (en dan moet je nog een mengpaneel, platenspelers en goede speakers / versterker hebben). Vandaar dat je de software ook apart kan kopen voor 199€, waarna je alles doet met je muis en klavier (of met behulp van bijvoorbeeld een Hercules DJ module). 
Anyway. Traktor 4.0 is uit – beter gekend als Traktor Pro. De demo filmpjes beloven serieuze verbeteringen en ik kan dan ook niet wachten op deze nieuwe versie te installeren en er is een “goeie lap” op te geven. Check it out ya’ll.

4 Comments

 1. evita

  😮 Amaai duur grapke! t’is te hopen da da nen tijd meega e :p
  evitas laatste blog post..Historisch moment

 2. Unexpected

  Hehe ja … valt mee hoor 🙂 in principe koop je alleen software upgrades daarna (en dat is niet verplicht, alleen voor nieuwe features eventueel) en dan kost je dat 99€ per keer…

 3. vince

  het is dan ook wel een beestig goed programma 🙂 beste in zijn soort vind ik persoonlijk

 4. Junni

  Smijt maar snel een nieuwe Dj Unex online…dat er eens wat nieuwe muziek in de wagen kan opgezet worden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑