Telling stories for a living

25 Jaar Hans Liberg

Gisteren bij wijze van “surprise” voor mezelf naar Hans Liberg zijn nieuwste show gaan kijken in de Arenberg Schouwburg te Antwerpen. Ik had eerlijk gezegd nog nooit van deze man gehoord, maar ik was erg aangenaam verrast en vond zijn optreden dan ook heel geslaagd! 

Humor en muziek staan centraal, waarvoor Hans constant inspraak van het publiek vraagt voor liedjes en ideeën. Heel tof allemaal! En je leert nog eens wat klassieke muziek kennen (shame on me, I know). Aanrader dus!
En in de Bollinger Bar naast de Stadschouwburg zat ik samen met nog één andere man volledig omgeven door vrouwen :-). Fijn! Blijkbaar was er ergens in de buurt een lady’s night en kwam al dat moois daar een afsluiter drinken :-D.

3 Comments

 1. evita

  suprise voor mezelf… van unexpected gesproken :p
  Kheb er ook nog nooit gehoord. En aan het foto’ke te zien ziet het er vrij saai uit. Maar uw woorden vol lof maken dat wel goed. Als hij ooit is hier in de buurt is ofzo, zal ik mijn licht eens gaan opsteken (hopelijk met een café vol mannen achteraf) 🙂
  evitas laatste blog post..Als je voor de eerste keer de chauffage aanzet…

 2. Unexpected

  Hij toert nog tot april volgend jaar rond 🙂 enneuh… YouTube hem is 😉 ge gaat zien, tis de moeite!
  Unexpecteds laatste blog post..25 Jaar Hans Liberg

 3. Beau

  Liberg is schitterend!
  Beaus laatste blog post..It’s time for series

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑