Telling stories for a living

Eagle Eye

Vorig weekend In Kinepolis Kortrijk de nieuwste actiethriller gaan bekijken, genaamd Eagle Eye. Oplettende kijkers herkennen Shia LaBeouf uit The Transformers, Billy Bob Thornton (de ex van Angelina, inderdaad) en de knappe maar (voor mij) minder bekende Michelle Monaghan. 
Over de film kan ik erg kort zijn: zware aanrader. De actie begint vanaf de eerste minuut en blijft volop doorgaan tot en met de allterlaatste 120ste minuut. Twee uur vol actie, ontploffingen, car chases, dialogen, conspiracy, NSA, FBI, bommen, computers, hacking en nog veel meer van dat! Echt geweldig. 
De dialogen komen goed over, ik geloof de personages in hun rol en de actie is niet “nutteloos” maar vult het verhaal wel degelijk aan. Deze “big brother is watching you” prent doet je in feite serieus nadenken in welke mate hetgeen je ziet zich ook “echt” afspeelt… of misschien is het zelfs nog “erger”? 
Aanrader en zeker voor in de cinema te gaan zien. Allé hop, je moest al weg zijn! Juuu!

3 Comments

  1. Junni

    Het wordt hoog tijd om de cinema nog eens te betreden! Nieuwe Batman moet ik nog altijd zien, dus die zal het wel eerst worden, vooraleer die definitief van het witte doek verdwenen is.

  2. Unexpected

    Die is ook zeker goed! En er komt nog meer goeds aan: Death Race (met die gast uit The Transporter) en de nieuwe James Bond vaneigens! Haast u!

  3. Junni

    Inderdaad, ik heb al enkele keren de teaser gezien op TV. Ziet er niet slecht uit die Death Race. En de nieuwe 007 kan niet anders dan ‘dik in orde’ zijn!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑