Telling stories for a living

Bedlectuur

Onlangs besteld en geleverd gekregen:

Need I say more? Ik ben mezelf aan het verdiepen is alles wat met SAN – Storage Area Networks – te maken heeft in het kader van de job en het moet gezegd zijn: het bevalt me wel. Zoals altijd is het in den beginne een een kwestie van in het diep duiken, het bos niet meer zien door de bomen, niet weten waar eerst te kijken,… en ga zo maar door, maar na een tijdje beginnen de puzzelstukken op zijn plaats te vallen en is er een lichtpuntje aan het einde van de tunnel.
Dat lichtpuntje wordt naarmate je vordert in de lectuur en hands-on expierence, altijd maar groter en feller en dan weet je dat je op het goede spoor zit. De trein is nog niet in op zijn bestemming, verre van zelfs, maar hij zit wel degelijk op het goede spoor.
En ik ben blij dat ik mee mag rijden. In de locomotief. Gas geven!

2 Comments

  1. Junni

    Lolz, collega Amazon-addict. Ik heb ook 11 boeken besteld bij Amazon. De 9ste oktober zouden ze moeten aankomen:
    http://www.cryptonet.be/blog/algemeen/expanding-webdevelopment-webdesign-xhtml-css-seo-knowledge

  2. Unexpected

    Uhu 🙂 gevaarlijke site om gevaarlijk veel geld op te doen nietwaar 😉 … maar ge vindt de boeken gewoon niet in de boekhandels en ze bestellen duurt eeuwen en kost meer :-s

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑