Ik had het vorige week (jaja, soms zijn ze niet de snelste ;)) al gepost, maar vandaag voor de volledigheid toch nog eventjes de officiële persmededeling online gooien: 
 
SHAKE….SHAKE…SHAKE : DE ALLERBESTE TELENET PRODUCTEN TEGEN DE ALLERBESTE PRIJS.

Mechelen, 4 september 2008 – Op maandag 8 september lanceert Telenet de Shakes. Shakes zijn de nieuwe producten die Telenet op de markt brengt en die klanten een nog betere internet-, telefonie- en televisie-ervaring geven en dit tegen de allerbeste prijzen. Met de Shakes worden de bundelaanbiedingen van Telenet overzichtelijker en krijgt de klant nog betere producten. Win-Win dus voor beide partijen.
XL VOOR INTERNET EN FREEPHONE
Opvallend voor de nieuwe Shakes zijn de productaanpassingen voor internet en telefonie. Voor alle Shakes met internet zijn de internetproducten significant aangepast zowel voor wat betreft downloadsnelheid, uploadsnelheid en beschikbaar maandelijks volume en dat voor zowel BasicNet, ComfortNet, ExpressNet en TurboNet (voor meer details : cfr bijlage). De nieuwe producten krijgen de extensie XL (Extra Large) mee. Met deze XL internet producten blijft Telenet onbetwist de snelste aanbieder op de markt en krijgen gebruikers nog hogere maandelijkse internetvolumes.

Voor Shakes met telefonie is Freephone Europe ingevoerd. FreePhone Europe is een nieuw tariefplan dat klanten toelaat om quasi onbeperkt te bellen naar alle landen van de Europese Unie plus Andorra, Faroer Eilanden, Gibraltar, Ijsland, Liechtenstein, Monaco, Noorwegen, San Marino en Zwitserland tussen 16h00 en 08h00 op werkdagen en de volledige dagen tijdens weekends en op feestdagen. Het klassieke Freephone tariefplan blijft bestaan aan 17,34 euro per maand.
SIMPELER, MEER, BETER EN OP MAAT
“Wij blijven permanent bouwen aan onze producten. Na de positieve echo’s die wij kregen op onze Telenet packs willen we weer dat stapje verder zetten” beklemtoont Jo Van Gorp, Executive Vice-President Residential Markets bij Telenet. “Ook nu weer hebben wij onze producten significant verbeterd en Shakes gemaakt met internet, (vaste) telefonie en televisie. Combinaties die heel overzichtelijk zijn voor onze klanten. Zoals we reeds een jaar aangeven willen wij evolueren naar producten op maat van de klant. Onze Shakes zijn een nieuwe stap/fase in die evolutie.”

De Shakes zullen verkocht worden door de in huis verkoopsafdelingen van Telenet en via het Telenet dealer netwerk. Ter introductie van de Shakes zal een intensieve marketingcampagne opgezet worden met zowel above the line advertising, direct marketing, retailondersteuning en e- marketingcampagnes.
Telefonie in de Shakes is altijd FreePhone Europe
Shakes Pricing
Alle vermelde prijzen zijn inclusief BTW
OVER TELENET
Telenet is een belangrijke leverancier van media- en telecommunicatiediensten. Telenet spitst zich toe op het leveren van kabeltelevisie, hogesnelheidsinternet en vaste en mobiele telefoniediensten aan hoofdzakelijk residentiële klanten in Vlaanderen en Brussel. Onder de merknaam Telenet Solutions levert het bovendien diensten aan bedrijven in België. Telenet is genoteerd op de Euronextbeurs van Brussel.