Google heeft een nieuwe browser gelanceerd, open source en alles. Waarom Chrome? Misschien om MS te jennen daar er ooit een project is geweest dat Chrome heette en dat over een browser met multimedia capaciteiten ging, maar enkele dagen voor release werd afgevoerd…? Who knows.
In ieder geval ziet het er leuk uit. Alles staat nog in kinderschoenen vaneigens, maar een nieuwe speler is altijd welkom daar dit voor concurrentie zorgt en daarmee ook voor motivatie van de betrokkenen om nog meer hun best te doen zodat de mensen hun browser kiezen als oplossing. Love it.
Browserlijst op mijn PC: Firefox 3.1, Internet Explorer 9 B├Ęta 2, Safari en nu ook Google Chrome. Kwestie van zeker altijd een browser bij de hand te hebben en al. Hier vind je trouwens het stripverhaal waarmee je Google Chrome gelanceerd hebben. De browser zal hier te downloaden zijn, maar op dit moment is de site nog niet gelanceerd… dus blijven checken gedurende de dag ;-).