Telling stories for a living

Hi, I'm A Mac…

… and I’m a PC. U kent ze zeker en vast, Apple’s grappige reclame fimpjes waarin de “Mac” wordt voorgesteld als een coole gast (of babe) en de PC als een nerd die verdacht veel op Bill Gates lijkt. Regelmatig komen er nieuwe varianten uit en ook nu heeft Apple weer enkele knappe dingen uitgebracht. Checken die handel
Bij Microsoft willen ze trouwens iets doen aan hun imago want ze hebben Jerry Seinfeld ingehuurd om mee te spelen in een “Pimp Vista” marketing campagne, waar hij maar liefst 10.000.000$ voor zal krijgen. Op zich niks mis mee, ware het niet dat Jerry in zijn TV-shows altijd een hevige Mac fan was… of zou dat juist meespelen?

3 Comments

 1. Gwendolyn

  Die filmpjes blijven geniaal!

 2. Unexpected

  Het zal wel zijn dat die geniaal zijn 🙂 meestal moet ik er hard om lachen, zoals met de “PC” die blijft herhalen dat er geen enkel probleem is 🙂 … sarcasme rules.

 3. Vince

  HAHAHAH 😀 nog nooit gezien maar zo heerlijk 😀
  “I’m a delicious pizza, come eat me” 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑