Telling stories for a living

Weekend

Wat doet u zoal op een vrijdagavond? Ik ging naar Brussel mossels eten op de Grote Markt (ze waren niet slecht, maar veel te duur voor de hoeveelheid die je kreeg, de garcons waren niet erg vriendelijk en lomp) waar ik vaneigens “het bloementapijt” gezien heb (en waar ik de hele heisa niet rond snap).
Daarna nog iets gaan drinken in Het Depot om dan huiswaarts te gaan na een leuke avond. Yes. Op tijd het bed in, want deze morgend moest ik voor luchthavenvervoer spelen voor een deel van de familie (die binnen een uurtje ofzo ergens in Turkije in een All-In ***** hotel gaan neerstrijken).
En wat doe ik nog vandaag? Niet zo veel denk ik, buiten een beetje van het goede weer profiteren: de auto’s eens wassen (dringend nodig) en deze avond de BBQ aansteken voor een overheerlijke vleesmaaltijd! Mjam!
Morgen is het hier in de wijk rommelmarkt met de nodige hamburgerkramen, pensen, pakjes friet,… het ganse hebben en houden. Eens gaan snuisteren en rondlopen (tenminste als het weer ok is). En dan zal het weekend om zijn en daarmee ook mijn vakantie (had ik al gezegd dat ik vorige week verlof had?) en kan ik terug richting Brussel reizen, naar het werk welteverstaan.

1 Comment

  1. G

    Ge vergeet de mooie propere glazen…
    Heb een zwaar trouwfeest en rustig verjaardagsfeestje overleefd 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑