Telling stories for a living

(Bijna) Weekend

Nog eventjes doorbijten en het weekend kan beginnen, waarmee mijn eerste werkweek na het verlof er alweer op zit. Time flies when you’re having fun ;-). Het weekend brengt niet veel grootste plannen denk ik, althans toch niets gepland. Rustig aan, niet te zot en genieten van de rust denk ik.
Er staan wel een paar websites in de pipeline waar ik eens aan zou moeten beginnen werken, of toch een beetje over brainstormen. Design gewijs en backend gewijs bedoel ik dan. Content gewijs zo niet, want dat heeft de klant al voor mij gedaan… hoop ik ;-).
En opruimen! Veel opruimen, dat moet ik doen dit weekend, want de slaapkamer en het bureau zijn een serieuze “stal” met overal wel wat rommel en overblijfsels van de reis… Zucht. Het weekend zal weer snel voorbij zijn denk ik. Al een geluk dat dat warme weer een beetje getemperd is, want de vorige nacht heb ik geen oog dicht gedaan met die verschrikkelijke warmte… zelfs niet met drie (!!) ventilators in de slaapkamer. Op zo een momenten zou je wensen dat je die mobiele airco unit die verschrikkelijk veel lawaai maakt, plaats inpikt en veel stroom slurpt, toch gekocht had.

2 Comments

  1. Junni

    Veel klanten voor websites? Als ik kan bijspringen, let me know he (vooral backend gewijs dan)

  2. Unexpected

    Vaneigens!
    Unexpecteds last blog post..Marktrock ‘08

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑