Telling stories for a living

Nog 2 Keer

Slapen! En dan vertrek ik op vakantie. Ik heb er af en toe al over geschreven, maar niks concreet. Wat ga ik dus doen? Een vespa-tour! Jep, rondrijden met van die Italiaanse brommertjes… in Italië natuurlijk.
Zeven dagen ga ik in Toscane doorbrengen, waarvan vier en een half dagen rondgetoerd zal worden met de Vespa’s. De overige drie dagen worden “rust-dagen” waarin er dus… gerust zal worden aan het zwembad, op terrasjes, rondlopend door Firenze,… kortom whatever floats our boat.
Op de terugweg naar België zal er ook nog een tussenstop gemaakt worden in Oostenrijk (misschien kom ik Ingeborg wel tegen?) voor een tweetal dagen, sight-seeing, familiebezoek en vaneigens nog meer leute hé.
Ik kan jullie niet vertellen hoeveel goesting ik heb in die reis die ik natuurlijk niet alleen ondernee: in totaal gaan we met zes mannen en vrouwen aan deze roadtrip beginnen en hopelijk komen we ook met zes terug 😉 want ik heb al gehoord dat ze daar in Italië zoals zotten over de baan scheuren en als wij dan nog is met die Vespa’s rondracen, kan ik mij al inbeelden wat er allemaal mis kan lopen.
Anyway, als ik de kans krijg zal ik daar wel eens een berichtje posten op deze blog, of een foto of zo. We zien wel. Zorgen voor dan. Of misschien neem ik eventjes “vrijaf” gedurende die periode.
Heeft er iemand in feite al zo een Vespa-tour gedaan? En hoe vond je het? Tips?

4 Comments

 1. dirk

  De reis zelf gepland met de vespa’s of via een reisorganisator?
  is wel interessant? ergens meer info hierover? 🙂 🙂 🙂

 2. Unexpected

  Zelf geregeld. Gezien op Vlaanderen Vakantieland en dan zo contact opgenomen met een Belg die dat daar allemaal regelt. Touroperators werken trouwens ook via die man…
  Google er is op, denk dat je wel iets zal vinden? Zo niet zal ik eens snuisteren…

 3. G

  Het begint te korten, stel vr dat we beginnen met nen apero vr t vertrek

 4. Unexpected

  Kwestie dat we goed slapen in de auto onderweg 😉 en na die apero ook nog iets eten natuurlijk heh!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑