Telling stories for a living

Opgeruimd…

… staat netjes! Van 19u tot nu (minus douche die ik net genomen heb) heb ik mijn kasten uitgemest waardoor ik ongeveer de helft van de kast heb kunnen vrijmaken voor dingen die tot nu toe geen plaats toebedeeld gekregen hadden! Kent u die vuilnisbakken op wieltjes, die ze zo aan de vuilniswagen hangen? Awel, wij hebben er hier zo een gele speciaal voor papier en die heb ik eigenhandig “bottom up” gevuld met oud papier, oude cursussen, handleidingen van lang vervlogen hardware en software, oude computerboeken (Win’95 enzo),…
Ik zeg u, zo opruimen sucks big time want het is een klote job die maar blijft duren, maar eenmaal erdoor zie je wel degelijk het verschil en kan je fier zijn op je werk. En je vindt ook “oude schatten” terug zoals mijn SNES, MegaDrive II, Saturn, Game Gear en zelfs een Atari! Ik heb ze opzij gezet, kwestie dat ik ze eens kan aansluiten als ik er tijd voor kan vinden…
En nu ga ik mij achter de TV installeren en naar Top Gear kijken. Ah ja, want ik heb dat gisteren opgenomen. En daarna kan er nog wel een CSI of een NCIS of zo af denk ik.

2 Comments

  1. preve

    Ha …. in September verhuizen. Dat zal wel wat geven. Dan kom je zo ineens teweten dat je nog wat pc’s staaan hebt of materiaal tegenkomt die je al lang “lost in space” waande 🙂
    Bij mijn eerste opruiming van vorige week kwam ik tot constatatie dat ik geen 3 pc’s liggen had maar eerder 5. Van een 200MMX tot een 3Gig Dualcore. Een paar testbakken om unix/linux op te draaaien en een paar volwaardige windowsbakken. Damn…. zoveel plaats heb ik niet :p

  2. Unexpected

    Amai nog niet 🙂 ik heb denk ik een stuk of tien oude moederborden de vuilbak ingesmeten… socket 370 enz wat doe je er allemaal nog mee hé…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑