Telling stories for a living

Medion Goes EEE PC?

Bij Medion zijn ze goed bezig! Binnen een paar weken kunnen we in onze lokale Aldi terecht voor hun nieuwste laptop die moet concurreren met de EEE PC en misschien wel met de Macbook Air. 10″ scherm, 1024×600 resolutie, 80GB schijf, 1GB RAM, Wifi, ethernet, USB, VGA poort,… allemaal erg mooie specificaties en dat voor 400€ met een goede service en garantie er gratis bij.Had ik al gezegd dat de USB poorten vaneigens 2.0 zijn, dat de wifi ook 802.11N ondersteunt en dat er voor die prijs ook Windows XP SP3 en Corel Office bij zit?  Ah ja, en Intel’s nieuwste Atom CPU…
Volgens mij wordt deze draagbare zaligheid een succes. Ik ga er mij in ieder geval eentje kopen denk ik zo… U?

1 Comment

  1. Bruno

    De Medion Akoya is niets meer dan een rebranded MSI Wind. En die laatste is in ieder geval, volgens de reeds te vinden reviews, een UMPC om in het oog te houden. Alleen stelt MSI zijn lanceerdatum steeds meer uit zodat ik ook vrees dat de Medion nog wel even langer op zich zal laten wachten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑