Unexpected.be

Telling stories for a living

Sarah Is Gedaan!

Het sprookje is uit en ze leefden nog lang en gelukkig. Had u anders verwacht misschien?

6 Comments

  1. Zelfs iemand als ik die het programma nooit gezien heeft weet dat het “Sara” is. :p

  2. Och who cares 🙂 dichterlijke vrijheid enz… en iedereen weet wel waar ik het op bedoel, zelfs jij die nooit naar Sara kijkt 😉

  3. Heb er gisteren nog eens naar gekeken… Naar het laatste half uur. Man, er is veel gebeurd in die 30 minuten. Zoveel zelfs dat het mij stoorde. Een tijdje terug duurde het nog 5 lamlendige afleveringen eer Sara van lelijke eend naar minder lelijke zwaan transformeerde. Nu leek het precies of hun tijd op was en nog niet alles verteld was; Dan maar vlug alles erdoor rammen en ze leefde nog lang en gelukkig.

  4. Awel ja ik vind dat dus ook… ze rekken die show MAANDEN en dan op de laatste dag moet alles er rap rap door… spijtige zaak voor TV kijkend Vlaanderen.

  5. Ik deel jullie mening. Ik heb in het begin van de serie ook af en toe eens gekeken maar ik vond de afleveringen vaak heel langdradig en er gebeurde niets in. Er is in die laatste aflevering meer gebeurd dan in al de voorgaande afleveringen samen.
    Het is trouwens fijn om te merken dat er toch mensen zijn die hierover bloggen zonder per sé Sara te willen afdoen als een programma dat voor marginalen is. Het moeten toch niet altijd allemaal intellectueel hoogstaande programma’s zijn zeker? Neen, ik hou niet van dat denigrerende gedoe van sommige mensen. ‘Sara? Zijt gij zot of wa? Ik kijk nooit naar VTM. VTM is voor de minder snuggeren onder ons’ Bla…Bla…Bla…
    Ik heb af en toe naar Sara gekeken en ik schaam mij daar niet voor. Basta! Zo, dat moest er even uit. 😉

  6. Goh ik schaam mij daar ook niet voor 🙂 brainless television is af en toe eens plezant en ideaal op de achtergrond als je wat zit te prutsen op je PC :-).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2019 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑