Het begon al deze morgend, toen ik richting Brussel reed en op het uur dat er normaal wel druk verkeer is, maar dat er toch vlot gereden kan worden, was er nu dus stapvoets verkeer! Huh? Wat hebben die zotten van het stad gedaan (of van de provicie of het gewest of het kan me niet schelen wie): één van de drie tunnels om Brussel binnen te rijden als je van Leuven en omstreken (en dus via de E40) komt, afgesloten voor werken tot EIND augustus!
En nog erger: vantzelfde om naar huis te gaan! Gevolg: twee uren onderweg voor een afstand van iets meer dan 15km! Dank u wel Brussel! Om zot van te worden dus. Gelukkig is het binnen een paar weken groot verlof, waardoor er veel minder verkeer is, maar konden ze dat nu niet wat later plannen of zo doen dat ze ‘s nachts werken en dat het tegen de ochtend terug open is en zo verder (zoals ze op zoveel plaatsen doen)? Neeuuuh!
In ieder geval, morgen ga ik nog vroeger vertrekken en ook vroeger terug naar huis komen. En als het dan nog zo erg is, ga ik met de trein werken tot aan het groot verlof. En vanaf half juli ben ik zelf twee weken met verlof dus dan zal ik er ook al geen last van hebben.
Een mens zou van minder ambetant worden zeg ik dan…