Telling stories for a living

T-Shirts Enz

Aan kleding durf ik wel eens veel geld uitgeven en meestal heeft dat veel te maken met het feit dat wat ik graag zie, meestal in de duurder geprijsde rekken hangt en zelden in solden komt te staan. Spijtige zaak.
Merken zoals Animal, Nixon, Billabong, DC en Gravis kunnen mij tegenwoordig het meest van al bekoren, maar de prijzen die je moet betalen voor die zaken zijn niet direct de laagste. 40€ voor een T-shirt is niet abnormaal om u maar een idee te geven, al kan je soms wel eens “geluk” hebben en op een exemplaar van 25€ stoten.
Ik heb daar een andere oplossing voor: ‘t Internet. Sinds enkele jaren koop ik regelmatig T-shirt, hoodies,… online van bovenstaande merken waardoor ik ze veel goedkoper kan vinden en vaak modellen heb die je hier zelden tegenkomt in de winkels. Tof!
En vandaag heb ik weer een paar toffe nieuwe shirts gekocht. Vijf stuks + een messenger bag van Animal alles samen voor 135€, verzending vanuit de U.K. inclusief. De messenger bag kost 30€ en de verzending komt ook nog op 15€, dus als u even meegerekend hebt dan weet u dat ik mijn T-shirts gekocht heb voor ongeveer 18€ per stuk. Not bad huh?
En ja, ik ken mijn maten in die merken en heb daar nog nooit problemen mee gehad. Het enige wat ik niet koop via het net zijn broeken, want die moet je echt passen om zeker te zijn dat ze overal goed zitten.
En moest ik toch pech hebben en er zit er eentje bij dat niet past of niet goed past, dan stuur ik dat gewoon terug en krijg ik een “cash refund”. Lovin’ it.

1 Comment

  1. Djivy

    Mocht je wat octaanshirts tegenkomen, pôst ze dan gerust hier:
    http://www.djivy.be/2008/05/27/het-hopelijk-grote-t-shirt-topic/

1 Pingback

  1. Pakje | Unexpected

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑