Telling stories for a living

Twit2art #14

Ik had mezelf ook opgegeven om een Twit2art kunstwerkje te laten maken en eergisteren is het mijne toegekomen. #14 is my lucky number en ik had als boodschap geschreven “This is not Twitter art”, een beetje in de lijn van Magritte dus.

De foto hierboven toont mijn schilderij’tje en eerlijk gezegd had ik in feite liever zo een Twitter tekstballon gekregen, kwestie dat we binnen enkele jaren nog is terugdenken aan Twitter als we dat werkje tegenkomen nietwaar? Maar aangezien ik met mijn boodschap voor een anti-boodschap gegaan ben, is #14 ook een anti-schilderij geworden, wat in feite perfect in de reeks past. Doe daar nog mijn “Unexpected” naam bij en je weet wel waar de maker zijn inspiratie gehaald heeft zeker?
Bedankt T2A, #14 heeft een plekje gekregen op het bureau.

2 Comments

  1. Kevin

    Ik heb er gemengde gevoelens over. Dat het via twitter gebeurd, is makkelijker om aan geld te geraken.
    Je kan bij wijze van spreken ook een kleine kunstenaar zoeken en vragen dat hij met een kleine tekstje een kunstwerk maakt. Veel goedkoper, en misschien evenveel waarde.

  2. Unexpected

    Goh ja… maar ik doe het niet voor het geld 🙂 Ik vond het een leuk initiatief waar ik eigenlijk wel deel van wou uitmaken. Niet meer, niet minder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑