Telling stories for a living

Toch Niet…

Ik ben dan toch niet met de trein gaan werken vandaag. Had op het net gelezen dat de acties pas zouden starten rond 10u en aangezien ik altijd op tijd naar het werk ga, zou ik er in principe geen last van hebben. Maar voor de zekerheid toch een kwartiertje vroeger vertrokken en om 7u15 was ik al op “den bureau”. En sneller dan anders ;-).
Deze avond een beetje langer blijven zodat de meeste spits gepasseerd is en dan komt dat wel snor. En nog een paar overuren gesprokkeld ook. Best of both worlds dus.

2 Comments

  1. Joke

    Worden die overuren goed betaald dan?

  2. Unexpected

    Neen, ik laat dat niet uitbetalen daar verlies je toch teveel op… maar ik neem die dan wel op in “recuperatie” en das toch fijn zo eens een dagje thuis hé 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑