Telling stories for a living

Met De Trein…

… naar Oostende Brussel tjoeke tjoeke tuut. Morgenvroeg en dan ‘s avonds terug naar huis. Met dank aan de mensen die goesting hebben om Brussel te bezetten omdat ze de diesel te duur vinden… Ik vind die ook veel te duur, maar ik ben Brussel niet aan het bezetten hé.
Enfin, met de trein ben je altijd een beetje op reis en al. En ik heb vroeger nog naar het werk getreind, dus I know the drill. Maar toch, het feit dat ze mijn arm omwringen en mij dus zo goed als verplichten, dat steekt mij serieus tegen.

4 Comments

 1. Kevin

  Op een dag vind je de job van je leven, en dan ben je weg…
  Ze hadden er wel niet bijgezegd op welke manier…

 2. Maai

  Mijn auto, mijn vrijheid?? Als het zo blijft zal het niet lang meer duren, en als niemand er tegen opkomt… Merci boerkes, laat maar van jullie horen!

 3. dirk

  het was zeker doenbaar deze morgen om brussel te bereiken. beter nog, heb er kwartier minder over gedaan dan gewoonlijk 🙂
  en ik heb respect voor die truckers en boerkens. De prijzen swingen echt de pan uit, en is niet meer betaalbaar als je het zelf moet betalen…

 4. Unexpected

  Ik ben ook akkoord dat de prijzen te hoog zijn en dat dat niet kan blijven duren, maar ik geloof niet dat op deze manier we verandering gaan zien… tenzij nog miserie om op het werk te geraken.
  Zo een problemen moet men op Europees niveau aanpakken, niet hier bij ons hé…
  Ach ja, we zullen zien 🙂
  Ah ja, en ik wil niet alleen subsidies voor de boeren enz eh!! Ook voor de werkmens.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑