Allé we komen in de buurt van digitaal televisie kijken op de nieuwe aanwinst. Ik had naar de vriendelijke mensen van IIShop een mailtje gestuurd omdat ik mijn HD Digicorder, die via de post opgestuurd zou worden, nog niet ontvangen had.

Zij hebben contact opgenomen met Telenet en blijkbaar zou Telenet mijn pakket verstuurd hebben, maar is het terug bij hen aangekomen… Er is altijd iemand thuis geweest en we hebben niemand gehoord of gezien, dus ik vermoed dat ze daar in Mechelen ofwel goed kunnen liegen oftewel dat de mannen van de verzending per ongeluk hun eigen adres op de doos geschreven hebben ;-).

Swat, geen erg allemaal, want na een telefoontje met IIShop hebben ze daar voor mij een afspraak vastgelegd met Telenet (ze gaan de HD Digicorder persoonlijk afleveren, en installeren… ?) en ze komen donderdag langs. Ik ben eens benieuwd. Misschien neem ik wel een dagje verlof, dan ben ik zeker dat alles in orde is en ik niet voor onaangename verrassingen kom te staan wanneer ik thuis kom.

High Definition Digitale Televisie komt dichterbij mensen… telt u mee af?