Telling stories for a living

iPhone 3G – Dan Toch?

Officieel weten we nog van niks, maar de geruchtenmolen zegt dat we de iPhone 3G in België mogen verwachten op 17 juli. In Italië heeft men de prijzen voor een iPhone 3G zonder abonnement bekend gemaakt: 499€ voor een 8GB model en 569€ voor een 16GB model. Die prijzen vallen binnen mijn verwachtingen en ik vermoed dat ze hier hetzelfde zullen zijn, want anders zal er weer een serieuze import-keten ontstaan.
Vanzelfsprekend hoop ik dat Mobistar naast de “losse” telefoon ook een “pakket” gaat aanbieden: een gsm met een abonnement erbij en daarvoor in ruil een serieuze korting op de telefoon zelf. Als ze daarnaast ook de iPhone 3G apart aanbieden, dan omzeilen ze zo de koppelverkoop denk ik? En ik heb toch al een Mobistar abonnement, dus ik zou zo een “koppelverkoop” niet erg vinden.
Op de site van Mobistar kan je je al inschrijven om op de hoogte te blijven van Mobistar / iPhone 3G nieuws (wat ik dan ook gedaan heb) dus het ziet er al beter uit (de site vermeld al iets van de iPhone!). Nu nog hopen dat ze een “unlimited” dataplan opzetten voor een goede prijs en dat ze de extra features zoals video voicemail gaan ondersteunen.
Een weekje langer wachten… daarmee kan ik leven ;-).

5 Comments

 1. Peter

  het is visual voicemail, niet video voicemail

 2. Jan

  Toch wel een groot verschil met $199

 3. robin

  heb je een speciale simkaart nodig voor 3G ???

 4. Josh

  Neen, met je huidige simkaart kan je ook op 3G netwerken (meeste steden zitten al op deze netwerken) Je moet wel even inschrijven via je provider voor de 3G diensten

 5. Unexpected

  En dan betaal je wel veel geld om op 3G te zitten ook… dus opletten!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑