Unexpected.be

Telling stories for a living

Leuven Wint "Mijn Restaurant"!

De kogel is door de kerk, Leuven heeft de finale van Mijn Restaurant gewonnen. En terecht denk ik, zelfs Peter G. himself vond Jelle zijn paling het beste gerecht dat hij mogen proeven heeft. Spijtig voor de sympathieke Limburgse dames, maar ik ben er zeker van dat we daar in de toekomst nog van gaan horen. Eenmaal je geproefd hebt van zo een wereld, denk ik dat je daar niet meer zonder kan…
En daarmee is het doek gevallen over het eerste seizoen van Mijn Restaurant. Het was een leuke show (ook al had ik het al eens gezien op Vitaya – My Restaurant Rules – waar ze drie seizoenen getoond hebben van dezelfde show in AustraliΓ«). Hopelijk gaan ze dat bij VTM nu niet uitmelken tot in het oneindige, want BelgiΓ« is te klein om drie keer zo een show te doen denk ik.
PS: ik had de helicopter met Rani en de jury zien voorbij vliegen en ik denk dat ik hem eerder zag afbuigen naar Leuven dan naar Hasselt, dus ik wist het al een beetje ;-).
PS2: die finale was eigenlijk maar saaie herkauwkost he. Alleen het laatste kwartier vond ik tof om kijken.
PS3: en WTF was dat met Rani? Precies haar eerste keer op TV… zo stressen en stotteren en foefelen maat. Ik stoorde mij er echt aan.

4 Comments

 1. da hebde als het is ne keer live is e πŸ˜‰
  ik heb het eigenlijk nooit echt gevolgd, ma het stond hier thuis nu net op πŸ˜› dusjah, er is trouwens nog 1 aflevering dit seizoen πŸ˜› wslk ook weer een soort herhaling denk ik .

 2. Amai, jij bent er snel bij met je verslag. Ik heb met een half oog gekeken daarnet en vond dat het veel te lang duurde vooraleer we wisten wie er gewonnen had.

 3. Goed dat Leuven wint, oververdiend en gegund.
  Trouwens die zever over dat Limburggevoel… om kotsmisselijk van te worden…, echter niets tegen de meisjes maar teveel is teveel.
  Groetjes

 4. @ Vince: ja zal een soort “tijdslijn” van Jelle worden denk ik… Evolutie doorheen de show enz? Bloopers?
  @ Linn: ja… ik had dat postje al voorbereid, was er een beetje van overtuigd dat Leuven zou winnen he πŸ˜‰
  @ Patrick: I tend to agree on that one!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2019 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑