Telling stories for a living

Mijn Restaurant

We zijn er bijna! Aanstaande donderdag is het finale en vandaag hebben we vooral beelden gezien van hoe ze campagne gevoerd hebben. Ik vond het zelf maar een “zo zo” aflevering, want in feite hebben we alleen maar gezien dat beide restaurants aan elkaar gewaagd zijn en dat beide steden achter hun restaurant staan. That’s it.
Donderdag is het een live aflevering en dan gaan we weten wie zijn eigen restaurant gaat winnen. Worden het Jelle en Micheline (die blijkbaar motard is!) of zullen Yana├»ka en Stephanie winnen? Ik ben eens benieuwd… u kijkt toch ook? En smst u dan? En naar wie?

1 Comment

 1. Nicky

  De twee jonge enthousiaste meiden krijgen mijn voorkeur. Niet omdat ze beter zijn, maar omdat ze jong zijn en zo werklustig, tesamen met heel het team. In Leuven vind ik dat er een beetje “gesjoemeld” wordt met het gebruik van een instant-maitre. Zonder Willy waren ze er nu niet meer bij, denk ik.
  Voor de voortzetting van de zaak hebben, volgens mij, Micheline en Jelle de beste financiele toestand als ze verliezen. Yanaika en Stephie hebben de centjes niet, dus zij kunnen de overwinning best gebruiken.
  En wat de supporters betreft; ge kunt van de Limburgers niet zeggen dat ze niet gesteund hebben. Dat samen-gevoel zit er bij de Leuvenaars niet zo in.
  En je moet toegeven: dit gaat niet meer over het beste restaurant maar over de beste achterban. Dat heb je natuurlijk met die sms-toestanden.
  Maar ik gun het ze eigenlijk alletwee. De inzet, het gevoel, de sfeer, de offers, … Dus … Hasselt, Leuven, Hassel, Leuve, Hasse, Leuv, Hass, Leu, Has, Le, Ha, L, H, … Ik zou niet weten wie te kiezen. (zucht)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑