Telling stories for a living

Tandarts

Straks moet ik naar de tandarts, op controle. Normaal gezien ga ik jaarlijks op controle, maar doordat ik de vorige keer mijn afspraak gewoon vergeten ben en doordat mijn tandarts nogal druk bezet is, is het ondertussen net geen anderhalf jaar geleden.
Het zal een gewone “onderhoudsbeurt” worden: polish, beetje opblinken, wat tandsteen verwijderen,… het standaard werk zeg maar. Maar ik vermoed ook dat hij gaat zeggen dat er een wijsheidstand zal moeten verdwijnen. Er is er al eentje gesneuveld enkele jaren terug, maar nu voel ik precies dat zijn overbuur mij ook begint te ambeteren… Niks aan hoor. Deed geen pijn en heb totaal geen schik van de tandarts, maar na die verdoving loopt ge dan zo rond met 20 aardappels in uw mond (althans, zo voelt dat aan) en kunt ge niks eten (of beter gezegd, mag je niks eten) voor een uurtje of twee. Als je dan weet dat ik na het werk direct naar meneer de dokter ga, moet ik dus twee uur langer dan anders wachten op eten… Zucht!
Dus, duimen iedereen, dat er geen grote werken op het menu staan straks.

4 Comments

 1. tittatovenaar

  Ja lap, weer een stuk wijsheid kwijt dan….

 2. Linn

  En, wat was het verdict?

 3. Unexpected

  Een tand moeten repareren en volgende maand nog eentje (want aan andere kant en als ze aan 2 kanten verdoven kunt ge uw tong inslikken :-))

 4. Linn

  Uw tong inslikken? Dat lijkt mij allesbehalve gezellig. Ahum.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑