Het is vrijdagavond en ik zit met nog enkele collega’s, verspreid over de werkvloer, op het werk. De laatste loodjes alvorens het weekend start worden gelegd. En wat voor een weekend!
De weersvoorspellingen tot en met dinsdag zien er al heel erg goed uit, waardoor er ongetwijfeld een BBQ op de loer zal liggen.Daarnaast moet ik nog eens langs bij wat vrienden om spullen af te leveren maar ook spullen op de halen. Misschien nog een cinema meepikken en vanzelfsprekend de nodige terrasjes doen, na wat rondgecruised te hebben met de voiture.
Maar vanavond… vanavond is er maar plaats voor één bezigheid: Grand Theft Auto IV. Sinds gisteren heb ik het game in mijn bezig, maar ik heb er nog niet mee kunnen spelen wegens tijdsgebrek en ik moet dan ook niet uitleggen dat de spanning om te snijden is om de virtuele wereld van Liberty City zwaar onveilig te gaan maken.
Zon of geen zon, deze avond zit ik binnen, achter de beeldbuis gekluisterd.