Telling stories for a living

Die Maandag

Vandaag dus. Mijn laatste dagje van het verlengd weekend (ja, ik had er nog eentje bijgepakt omdat ik een beetje een vakantiegevoel wou en dat gaat niet met vier dagen ;-)) dus. En wat heb ik ermee gedaan?

 • Naar mijn garage geweest om mijn nieuw deurpaneel te laten monteren (was nog schade aan na de inbraak van twee maand terug)
 • Naar Ikea geweest voor een parasol met bijhorende voet (41kg voor de voet! Sleuren!)
 • Naar Makro geweest voor een nieuwe grasmaaier (die dan met de doos niet in de koffer ging en dus ter plaatse is uitgepakt – bespaart wel wat karton in de container thuis) en nog wat andere spullen
 • Beide artikels in elkaar gezet
 • Ontdekt dat de zomerreis voor 99% zekerheid is geboekt (woohoo!)
 • Van de zon genoten onder die nieuwe parasol
 • Heel weinig tijd op de PC doorgebracht (eigenlijk het volledige verlengd weekend erg weinig op de PC gezeten)

En daarmee is de maandag om en heb ik sommige zaken niet gedaan gekregen (zoals een nieuwe lamp ophangen in de kleerkast) en die dus verhuist zijn naar de agenda / to-do van morgen, na het werk weliswaar.
Morgen terug werken en de dag direct beginnen in het stemhokje, want morgen zijn het sociale verkiezingen bij ons op het werk (is dat overal op hetzelfde moment in feite? Ja zeker?) en dan mijn lopend project opvolgen. Genoeg te doen dus.

4 Comments

 1. Linn

  En waar gaat de zomerreis naartoe?

 2. Unexpected

  Daar vertel ik later meer over πŸ˜‰

 3. Linn

  AlΓ©, mijn nieuwsgierige kant zal dus nog wat geduld moeten uitoefenen. Lastig. πŸ˜‰

 4. Unexpected

  Voor eventjes toch nog ja πŸ˜‰

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

© 2024 Unexpected.be

Theme by Anders NorenUp ↑